Bílý chřest se strouhankou na německý způsob

Doba přípravy
Created with Sketch. 20  min 
Počet porcí
4
Ingredience

1 svazek bílého chřestu (16 – 20) výhonků

160 g dobré, nejlépe domácí strouhanky
100 g másla

  1. Chřest uvaříme dle základního receptu.
  2. Mezitím si na pánvi nasucho opražíme strouhanku.
  3. Rozpustíme máslo.
  4. Vařený chřest servírujeme posypaný opraženou strouhankou a přelitý rozpuštěným máslem.
  5. Můžeme navrch ještě dát pár hoblin parmezánu.
  6. Podáváme například s novými brambory vařenými ve slupce.

 

Další recepty

Created with Sketch. 30  min  #Meals Created with Sketch. 4

Chřestové Stir Fry šéfkuchaře Benetky

Created with Sketch. 25  min  #Meals Created with Sketch. 4

Jarní chřestová pomazánka

Created with Sketch. 30  min  #Meals Created with Sketch. 4

Bílý chřest s ricottovým dipem, grilovaným sýrem halloumi a novými pečenými bramborami

Created with Sketch. 40  min  #Meals Created with Sketch. 8

Chřestové risotto s parmesánem šéfkuchaře Benetky

Created with Sketch. 60  min  #Meals Created with Sketch. 6

Dvoubarevný chřestový krém s pošírovaným vejcem a kaviárem

Created with Sketch. 35  min  #Meals Created with Sketch. 4

Chřest se strouhankou a holandskou omáčkou šéfkuchaře Benetky

sprites logo Made by SPRITES SOFTWARE, s.r.o. © 2018