MASO:
Marinovaná krkovice Kozomín 1500 g
SALÁT:
Zelí kysané, Otice 500 g
Pórek 50 g
Mrkev 50 g
Cibulka lahůdková 30 g
Petržel listová 20 g
Mělnický křen čerstvý 30 g
Paprika červená, čerstvá 50 g
Aro cukr krupice 50 g
Sůl kamenná 5 g
Olej řepkový 50 g
DOPLNĚK:
Chřest čerstvý 100 g
Chléb kváskový 100 g
PEČENÉ BRAMBORY:
METRO Chef Grenaille 1200 g
Olej olivový extra panenský 30 g
Sůl kamenná 10 g
Pokud jste nestihli naše chřestové a křenové slavnosti a dobroty, které pro vás připravovali mj. i profíci z makro akademie , nezoufejte! Máme pro Vás první ze série receptů, které jste mohli na naší akci ochutnat. Zavařte si jako profík a nadchněte přátele při zahradním grilování, kde hlavní roli hraje krkovice a v důležitých vedlejších rolích náš chřest i křen. Z receptu připravíte jídlo pro 5 až 8 lidí (150g porce masa).
Příprava salátu (cca 15 min):
Příprava brambor (cca 30 min):
Příprava masa (cca 6 min):