Gnocchi s chřestem a brynzou

Doba přípravy
Created with Sketch. 15  min 
Počet porcí
4
Ingredience
  • 800 g gnocchi
  • 480 g zeleného chřestu zbaveného fialových konců
  • 160 g brynzy
  • 120 g špeku 
  • Sůl

Další z fantastických receptů zapálené kuchařky Lenky Požárové pro fandy Českého chřestu

  1. Špek pokrájejte na kostky, opečte dozlatova a odstavte.
  2. Gnocchi uvařte podle návodu ve vroucí vodě. Na poslední dvě minuty vhoďte chřest pokrájený na plátky či menší špalíky. Sceďte a zlehka osolte.
  3. Gnocchi rozdělte do talířů, posypte hrudkami brynzy a polijte vyškvařeným tukem se slaninou. 

Další recepty

Created with Sketch. 40  min  #Meals Created with Sketch. 10

Špenátové wafle s chřestem, zakysanou smetanou a bylinkami

Created with Sketch. 45  min  #Meals Created with Sketch. 6

Chřestové rizoto z chřestových slavností

Created with Sketch. 40  min  #Meals Created with Sketch. 10

Nejlepší chřestová polévka z letošních chřestových slavností

Created with Sketch. 60  min  #Meals Created with Sketch. 7

Grilovaná krkovice, zelný salát s křenem, chřest

Created with Sketch. 60  min  #Meals Created with Sketch. 4

Jarní kuřátka s chřestem

Created with Sketch. 30  min  #Meals Created with Sketch. 4

Chřestové ragú

Created with Sketch. 35  min  #Meals Created with Sketch. 4

Krémová polévka z bílého chřestu s blanšírovaným hráškem a česnekovými krutony

sprites logo Made by SPRITES SOFTWARE, s.r.o. © 2018