Bílý chřest se strouhankou na německý způsob

Bílý chřest se strouhankou na německý způsob
4.1 (81.74%) 23 votes

Ingredience:

1 svazek bílého chřestu (16 – 20) výhonků

160 g dobré, nejlépe domácí strouhanky
100 g másla

Bílý chřest se strouhankou na německý způsob Bílý chřest se strouhankou na německý způsob Bílý chřest se strouhankou na německý způsob
  1. Chřest uvaříme dle základního receptu.
  2. Mezitím si na pánvi nasucho opražíme strouhanku.
  3. Rozpustíme máslo.
  4. Vařený chřest servírujeme posypaný opraženou strouhankou a přelitý rozpuštěným máslem.
  5. Můžeme navrch ještě dát pár hoblin parmezánu.
  6. Podáváme například s novými brambory vařenými ve slupce.

Pro 4 osoby
Doba přípravy: 20 minut